Ledina Çelo dhe Leonora Jakupi nxjerrin dekoldenë në 50 vjetorin e karrierës së Sabri Fejzullahut

Ledina-Celo-2

Janë artiste të një brezi dhe duken shumë në formë të mirë fizike. Këngëtaret Ledina Çelo dhe Leonora Jakupi ishin të ftuarat e Sabri Fejzullahut në 50 vjetorin e karrierës. Të dyja ranë në sy me dekoldetë që i kishin nxjerrë në pah në këtë festë me shumë artistë të ftuar.