Lajmi për Big Brother VIP Kosova është mbajtur i fshehtë për shumë gjatë!

Big Brother VIP Kosova nis së shpejti dhe fytyrat e rëndësishme të produksionit dhe prezantimit erdhën në Prive për të folur gjerësisht për BB VIP Kosova.

Prezantuesi i këtij formati zbuloi se lajmi për reality show u mbajt i fshehur për shumë gjatë.

Ndiqni materialin e përgatitur në videon e mëposhtme.

Prive.al