Kylie Jenner & Travis Scott së shpejti prindër! Zbulohet gjinia

Sipas burimeve të TMZ, Kylie Jenner dhe Travis Scott do bëhen prindër të një vajze. TMZ publikoi lajmin bombë që Kylie ishte shtatzënë dhe që Trevis kishte filluar t’i tregonte gjininë miqve të tij, por tani burime familjare tregojnë që Travis nuk po gënjente. Gjithashtu Travis ka dy muaj që i ka rrëfyer shokëve për shtatzëninë, ndërkohë Kylie është në muajin e pestë të shtatzënisë. Interesant është fakti që dhe Kim po pret një fëmijë që lind në Janar nga një nënë surrogate. Sipas llogarive ajo lind në të njëjtën periudhë me Kylie-n.