Ky çift i reality show-t ‘Love Island’ është jo më kot çifti fitues!

Ekin-Su Cülcüloglu dhe Davide Sanclimenti janë fituesit e “Love Island”, një programi ku një grup djemsh dhe vajzash pjesë në një sërë detyrash me partnerë që vazhdojnë t’i shkëmbejnë derisa takojnë dashurinë e jetës së tyre.

Aktorja turke dhe sipërmarrësi italian, të dy 27 vjeç, do të ndajnë çmimin prej £50,000.

Dyshja fitoi pjesën më të madhe të audiencës me marrëdhënien e tyre të zjarrtë, pak të zhurmshme, por shumë pasionante. Sigurisht, ata janë viralë edhe në TikTok, ku përsëri duken të preferuarit e publikut.

Burimi: Guardian
Anabelmagazine