KUSH THA QË PREKEN VETËM FEMRAT/ Këta moderator ia plasën të qarit live në emision (FOTO)

Kush tha që meshkujt janë aq të fortë sa mposhtin emocionet?

Disa prej moderatoreve më të njohur të ekranit kanë lënë mënjan krenarin dhe kanë shfaqur publikisht emocionet duek u përlotur gjatë emisionit.

I kemi parë gjithmonë duke qeshur dhe duke kapërcyer çdo sfid të skenës opor ka edhe nga ato raste kur moderatorët janë prekuar nga ngjarja apo rastet që trajtojn duke treguar se edhe ata fundja janë si ne.

Nuk mund ta mohojm se jemi habitur por tani jemi mësur të shohim situata të tilla gjatë emisioneve dhe en ju njohim me emrat e moderatorëve që qanë live gjatë emisionit.

Bledi Strakosha

Mod-2

 

Turjan Hysko

Mod-3

 

Ardit Gjebrea

Mod-4

 

Blendi Fevziu

Mod-5

 

Isli Islami

Mod-6

 

Rezear Xhaxhiu

Mod-7