Kush është veshur më bukur: Chiara Ferragni, luftë me Elisabetta Gregoraci!

Chiara Ferragni dhe Elisabetta Gregoraci janë përfshirë (dashur pa dashur) në një luftë kombinimesh të shtrenjta në Capri.

Influencuesja dhe moderatorja italiane e kaluan fundjavën në ishullin e magjishëm mes xhiros me varka dhe restorantesh përrallore. Të dyja ishin të shoqëruara, Gregoraci me të fejuarin Giulio Fratini dhe Ferragni, e porsa ndarë nga Fedez, që duket ka nisur menjëherë frekuentimin e me një ortoped 31 vjecar, Angelo Tropea. Vëmendjen sakaq e rrëmbyen edhe veshjet e tyre, të cilat mund të ndihmojë të krijohet një ide më e qartë mbi trendet e kësaj vere:

Bordo