Kush është gati për 2018? Këngëtarja shqiptare ftesë djemve duke zbuluar asetet

Ledi-Vokshi-2

Ledi Vokshi është këngëtarja shqiptare, e cila pasi provoi për disa vite tregun muzikor këtu u rikthye në SHBA, ku dhe është rritur. Vitin e Ri ajo e ka nisur me një set fotosh ku zbulon asetet fizike. “Kush është gati për 2018” shkruan ajo në një prej fotove, duke u bërë ftesë të hapur djemve që mund të kenë interes për të.