Kur Greiss Petroviç guxon me mini

Greis-Petrovic-2

Sipërmarrësja e agjencisë së saj të modeleve kishte veshur në këtë event, fustan të kuq të shkurtër me frudhën klasike, që i nxirrte në pah këmbët. Mund të themi se duket thjesht dhe bukur.