Kur bëhen bashkë blogerja Estela Ujka dhe Erisa Kaçupi

Estela-Ujka-2

Blogerja Estela Ujka dhe Erisa Kaçupi në këtë event personazhesh publikë mjaft të njohur, dukeshin të veçanta në stilet e tyre unike. Kjo për faktin se Estela ka guxuar me dekoldenë si Marilyn Monroe, ndërsa Erisa me çizmet e famshme që ia pamë pak kohë më parë edhe Elvana Gjatës.