Klaudia Pepa lëvizje erotike mbi biçikletë, kush e detyroi të bllokojë komentet?


“Go to watch on YouTube Klaudia Pepa L”, është mesazhi orientues që balerina e njohur shqiptare në Itali, Klaudia Pepa u bën ndjekësve të saj poshtë kësaj videoje, ku shfaqet tejet provokuese. Në videon në fjalë që Klaudia ka postuar në Instagram dhe në Youtube duket shumë seksi, ndërsa është duke bërë lëvizje erotike sipër një biçiklete. Duke kërcyer me veglat e palestrës, Klaudia ekspozon dhe linjat tashmë më të rrumbullakosura se dikur. Kjo performancë ka ngjallur debat poshtë fotos, duke e detyruar Klaudian të fshijë komentet dhe të bllokojë opsionin e komenteve poshtë fotos.