Kjo është familja, Almeda Abazi ndan fotografinë e parë me djalin

Pak ditë më parë ajo u bë nëmë për herë kur erdhi në jetë Efehan. E kjo periudhë për Almeda Abazin dhe Tolgahan Sayisman ka kaluar jashtë vëmendjes publike deri sot kur ka postuar fotografinë e përbashkët të gjithë si familje.