Këtë dimër do vishni vetëm minifunde, por si?

Nëse do të keni një kombinim të preferuar për këtë dimër është minifund + çfarë të doni ju. Ka diçka tek fundet e shkurtër gjatë stinës së ftohtë, që është shumë më tepër sharmante sesa në verë. Këmbët e zbuluara me elegancë mund t’jua ndryshojnë edhe veshjen më të thjeshtë, prandaj mbani shënime. Si t’i vishni minifundet këtë sezon?

1. Fund lëkure + bluzë e zezë me prerje

2. Një fund rozë + një triko të trashë

3. Fund i shkurtër i bardhë + bluzë e tejdukshme

4. Fund dhe bluzë me ngjyra!

5. Fund i zi + bluzë ngjyrë ari

6. Mos u kurseni me printet!

7. Mini i bardhë + Bluzë me printe retro

8. Fund i zi + pulovër e trashë e zezë + çizme me ngjyrë

Burimi: Who What Wear

/Anabelmagazine