Këta janë 20 burrat më tërheqës në botë, sipas opinionit të njerëzve të zakonshëm!

Së fundmi, rrjeti social Reddit ka bërë një sondazh për personat e famshëm që përdoruesit i konsiderojnë më tërheqës. Njerëzit mund të zgjidhnin këdo që u pëlqente, të famshëm të të gjitha gjinive dhe moshave, madje edhe personazhe filmash.

Sipas përdoruesve rastësorë të internetit, 20 burrat më tërheqës janë këta:

20. Jensen Ackles

19. Tom Hardy

18. Pierce Brosnan

17. Jason Momoa

16. Chris Evans

15. Ryan Reynolds

14. Harrison Ford

13. Keanu Reeves

12. Hugh Jackman

11. Sebastian Stan

10. Matt Bomer

9. Jon Hamm

8. Chris Hemsworth

7. Ewan McGregor

6. Marlon Brando

5. Danny DeVito

4. Paul Rudd

3. Idris Elba

2. Viggo Mortensen

1. Henry Cavill

Burimi: Bright Side

Anabelmagazine