Kërcet arma në kazino, dy të vrarë. Një nga viktimat, mundës i njohur

Dy veta janë vrarë mbrëmë në një kazino në Bllacë të Shkupit. Policia ka bere me dije se persona të maskuar me armë kanë hyre per grabitje dhe me pas ngjarja ka degjeneruar ne te shtea me arme me pasoje dy viktima.

Mundje-2

Sipas informacioneve që mëson INA, nga sulmi kanë ngelur të vrarë dy djemë të rinj, V.H (22) nga Kosova dhe Bunjamin Nuishi (20) nga Krushopek, i angazhuar si person i sigurimit në kazino, qe ka qene njeheresh edhe mundës i dalluar.
Bunjamini ishte njëri nga mundësit e dalluar të klubit të mundjes “Tefejuz” të Shkupit.