Këngëtarja shqiptare e pranon publikisht: S’kam qenë e lidhur asnjëherë, jam e virgjër (VIDEO)

Të shtunën më 18 maj, në sheshin “Nënë Tereza” u mbaj festivali “Colour Day Festival”. Aty performuan disa nga këngëtarët më të njohur të skenë shqiptare.

Ndër to ishte edhe këngëtarja Kida performanca e së cilës u prit jashtëzakonisht shumë mirë.

Në mesin e tyre ishte edhe këngëtarja Kida, performanca e së cilës u prit mjaft mirë nga të pranishmit në festival.

Kida-2

Pas performancës, Kida është intervistuar nga moderatori, Kelvi Kadilli, i cili e ka pyetur atë rreth jetës së saj private.

Këngëtarja ka pranuar për herë të parë publikisht se është e virgjër dhe se nuk ka patur asnjëherë të dashur.

“Ke qenë ndonjëherë shumë e dashuruar?”, e pyet Kelvi, ndërsa ajo përgjigjet shkurt: “Jo”.

“Po tani je single kam përshtypjen se asnjëherë nuk është shkruar diçka për ty. Ti s’ke pasur asnjëherë?”, e pyet sërish moderatori, të cilit Kida i përgjigjet: “Jo, jo s’kam pasur asnjëherë, definitivisht s’kam pas”.

Kelvi e pyet sërish: “Domethënë je e virgjër?”. “E di që ju duket interesante, por jo s’kam pas”, i kthehet Kida.

“Nuk ke pas asnjëherë diçka intime me dikë?”, këmbëngul sërish Kelvi. “Mos më pyet më!”, i përgjigjet këngëtarja e njohur.

https://www.instagram.com/p/BxsRAHHhUD1/