Këngëtarja me origjinë shqiptare e ftuar nga princi William & Harry në Pallatin Kensington

Princi William dhe Harry i Britanisë së Madhe mirëpritën me përzemërsi këngëtaren e famshme shqiptare, Rita Ora. Pritja u organizua në Pallatin Kensington me rastin e eventit Radio 1’s Teen Heroes of 2017.