Këngëtarja Loreta Kaçka zhgënjen me xhinset “boyfriend” 635 Euro

Këngëtarja që prej vitesh bën karrierë në Kosovë Loreta Kaçka, e njohur në muzikë si Lori dihet që ëshët shumë e pasionuiar pas veshjeve markë dhe të shtrenjta. Por jo ç’do veshje luksoze apo trend, mund të jetë e duhura. Në këtë kombinim të veshjes “street style”, veçojmë xhinset “boyfriend”, që edhe pse kushtojnë 635 Euro, nuk duken aq bukur në fizikun e Lorit. Për më shumë Story.al; ju sjell vlerën në Euro të këtij kombinimi që ka bërë këngëtarja.