Kendall dhe Kylie ende e quajnë baba Caitlyn edhe pas tranzicionit

Kendall dhe Kylie Jenner ende e quajnë Caitlyn Jenner “baba”, pavarësisht tranzicionin të saj pesë vjet më parë. Caitlyn, dikur Bruce, e bëri tranzicionin në 2015 pasi zbuloi se ishte një grua transgjinore.

Por vajzat Kendall dhe Kylie, që Caitlyn ndan me Kris Jenner, nuk e kanë zhdukur titullin tradicional të mashkullit, duke e quajtur atë ende “baba”.

“Kryesisht, Bruce i rriti ato,”- shpjegoi ajo, “Dhe Caitlyn po shijon jetën e saj me to”. Ajo vazhdoi të tregojë se si Kendall kishte pyetur dikur pse ata ende e quajnë ‘baba’. Caitlyn ishte përgjigjur: “Unë jam babai juaj, dhe gjithmonë do të jem babai juaj deri ditën kur të vdes”. Kendall, 24 vjeç, i bëri një dedikim të bukur Caitlyn në ‘Ditën e Babait’.

“Unë të dua “, shkruante supermodelja krahas një videoje të Caitlyn, në të cilën ajo ishte ende Bruce, duke përkëdhelur Kendall si një vogëlushe.

Ajo postoi edhe një snap të Caitlyn, e rrethuar nga dy vajzat e saj. Kendall dhe Kylie kohët e fundit përshëndetën Caitlyn për ndershmërinë e saj me ta “mbi seksualitetin”. Caitlyn u tha njerëzve që nëse njëra prej tyre “kishte një problem, ajo nuk do ta kishte bërë atë.” Kendall tha: “Kur babai im doli si transgjinor, marrëdhënia jonë u rrit.

“Ajo më në fund mund të ishte e sinqertë me mua. Ne mund të flisnim për emocione të thella që ndiente gjatë asaj kohe.”