Kejsi Tola heq takat, në skenë me veshjen e momentit

1543615276769-1
Kejsi Tola arriti të fitojë zemrat e të gjithëve me performancën e saj në “Kënga Magjike”, ku u prezantua me “Më ke mua”. Mbase disa prej jush janë rrëmbyer nga emocionet gjatë këngës dhe nuk e kanë vënë re, por veshja e Kejsit është një kombinimi më trend i momentit. Së pari tyli është shumë në modë dhe po bëhet pjesë e gjithçkaje. Së dyti e bardha dhe këmishat (oversized) janë përsëri këtë vit në modë. Deri tani kemi vënë re stilin e rregullt dhe serioz tek Kejsi, por herë pas here edhe atë sportiv, shkruan Who. Këtë herë Kejsi na ka surprizuar pasi ka kombinuar fundin tyl që është thuajse i tejdukshëm me një këmishë të bardhë, disa masa më të mëdha dhe atlete, ndërsa kopsat e krahëve i ka lënë të hapura.