Katër të nominuar këtë javë, kush mendoni se duhet të dalë!

Luizi, Armaldo dhe Efi janë të nominuarit e kësaj jave, me shumicë votash. Po ashtu dhe Xhonatani është i nominuar, pasi u dënua nga Vëllai i Madh, për komunikimet me kode me Oltën, që dyshohet se ka dhënë informacion për jetën jashtë shtëpisë së Big Brother.

Pas spektaklit, Luizi dhe Armaldo folën për nominimet. Sipas Armaldos, ai është nominuar me vetëm tre vota, përkatëisht nga Bjordi, Valbona dhe Xhonatani.

Luizi e cilëoi Armaldon si shumë naiv dhe i tha atij se është nominuar nga 6 persona, nga Bjordi, Valbona, Xhonatani, Olta, Nita dhe Diola./A.ZH-dritare.net