Kate dhe princ William shkojnë në event me dumdum

Ditën e djeshme, Kate Middelton dhe Princi William nisën turin e tyre në Pakistan.

Ata do të qëndrojnë në këtë vend për disa ditë dhe do të njihen me problematikat kryesore.

Kate-2

Për t’ju përshtatur traditave pakistaneze ata kanë zgjedhur të veshin veshje tradicionale.

Ditën e djeshme Kate shkëlqeu me një fustan të kaltër ndërsa sot ka veshur një fustan jeshil, i cili kombinohet shumë mirë edhe me veshjen e Princit William.

Kate-1

Në këtë vizitë ata kanë vendosur të bëhen fiks si vendasit, duke hequr dorë nga mjetet e luksit dhe kanë udhëtuar me dumdum.

Në eventin e parë të rëndësishëm ata kanë shkuar me një të tillë dhe duket se Kate dhe William e paska pëlqyern.