Karantinë në Brezovicë, Ermal Fejzullahu zbulon pamjet nga brenda të vilës luksoze

Ermal Fejzullahu, bashkë me familjen e tij, është karantinuar prej kohësh në vilën e tij në Brezovicë.

Pamja dhe oborri është mbresëlënës, megjithatë së fundmi ai ka zbuluar edhe pamjet brenda shtëpisë.

Mobilimi është pa dyshim mjaft elegant, ashtu si edhe shtëpia në qytetin e Prishtinës.

Në të mbizotëron ngjyra e bardhë dhe kafe.

Me siguri familja e madhe e këngëtarit po kalon ditë shumë relaksuese në ajrin e pastër të Brezovicës.