Kanye West për president të SHBA-së?

Kanye West deklaroi në Twitter kandidaturën e tij për t’u bërë presidenti i ardhshëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

“Tani duhet të realizojmë premtimin e Amerikës duke i besuar Zotit, duke unifikuar vizionin dhe duke ndërtuar të ardhmen tonë,” shkroi ai. “Unë do të kandidoj për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.”

Me zgjedhjet vetëm katër muaj larg, West ka ende nevojë të regjistrohet në Komisionin Federal të Zgjedhjeve, të paraqesë një platformë fushate, të mbledhë nënshkrime të mjaftueshme për të marrë në votimin e nëntorit dhe më shumë.

Ai tashmë ka humbur afatin për të paraqitur si kandidat të pavarur në shumë shtete.

Burimi: CNN