Kanë vite të martuar, por gruaja i shpreh tani ndjenjat Elvis Pupës

Elvis-Pupa-2

Belina Pupa, bashkëshortja e komedianit Elvis Pupa ka bërë një postim në Instagram, ku i shpreh hapur ndjenjat atij. “I love you guy, Elvis Pupa”, shkruan ajo në një foto të tyre. Ata kanë vite bashkë dhe jetojnë mes Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Shqipërisë, që pas angazhimit të Pupës në disa projekte artistike në Tiranë.