Juliana Pasha, fustani festiv që veshi në galanë e Vitit të Ri

Juliana-Pasha-2

Këngëtarja Juliana Pasha ka zbuluar pak nga atmosfera e Grand Galasë së Vitit të Ri në Pallatin e Kongreseve, eventi që organizohet nga Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit në Tiranë. Në “Pop Stars to Opera Stars”, Juliana ka veshur këtë fustan festiv në ngjyrën nude, ndërkohë që perfomancën e saj dhe të artistëve të tjerë do të kemi mundësi ta shohim nga ekrani i TVSH-së në date 1 Janar 2018.