Jonida Maliqi xhirime deri në orët e para të mëngjesit për Eurovizion, mashkulli që i qëndron pranë

Kanë nisur xhirimet e videoklipit të këngës “Ktheju tokës”, me të cilën Shqipëria do të prezantohet në Eurovision, qw kwtw vit organizohet në Tel Aviv. Klipi, që po punohet nga Triangle Media Group, është konceptuar në një mënyrë mjaft të veçantë.

Jonida-Maliqi-2

Bazuar mbi mesazhin e fortë të këngës, video do të jetë shija e parë e asaj që do të ndodhë në skenën e Eurovision-it në muajin maj. Imazhi i këngëtares Jonida Maliqi i është besuar stilistit Ardi Asllani ndërsa për flokët dhe gr është kujdesur Emma Styling.

Jonida-Maliqi-3

Xhirimet kanë vijuar deri në orët e para të mëngjesitme Ardi Asllanin pranë, ndërsa puna është ende në proces, shkruhet në faqen e Fest’57-të.