Jonida Maliqi në një rrëfim ekskluziv live për STORY

E bukur, e jashtëzakonshme dhe plot të reja!
Ketë të shtunë, si asnjëherë më parë, Jonida Maliqi në një rrëfim ekskluziv live, në orën 19:00 në instagramin e revista Story.
Na ndiqni! ❣️