Jonida erdhi dhe dikush e priti me trëndafila e zemra në shtëpi

Jonida Maliqi erdhi në Tiranë pas përfundimit të Eurovision dhe sapo ka hyrë në shtëpi është surprizuar. Ajo nuk ka treguar se kush e ka surprizuar, por ka treguar trëndafilat e kuq dhe tullumbacet me zemra, që nuk duken sikur janë nga i biri.

Jonida-Maliqi-2

Mamanë dhe babain i kiste me vete në Tel Aviv, kështu që as tek ata nuk dyshojmë.

Ndoshta është Romeo i saj, që kaq shumë është përfolur së fundmi./ Gazeta Liberale