Jon Gjebrea dhëndër pa letra, rrethohet nga njerëzit e së fejuarës


Jon Gjebrea është miku i gjithë të rinjve të familjes së të dashurës së tij, Merlin. Ende një dhëndër pa letra në familjen Haxhiymeri, djali i Ardit Gjebresë ka postuar foton më të bukur, ndërsa ndodhet i ulur në tavolinë, i rrethuar prej tyre. Të rinj dhe të pashëm të gjithë, ata duken bashkë si motra e vëllezër.