“Jeta është shumë e shkurtër”, Rod Stewart i jep fund grindjes 3-vjeçare me Elton John për hir të fëmijëve të tij

Të dy yjet e muzikës patën një konflikt në vitin 2018 pasi 76-vjeçari Rod bëri komente poshtëruese lidhur me turneun e lamtumirës 73-vjeçarit Elton John.

Këngëtari Rod Stewart i ka dhënë fund sherrit të tij 3-vjeçar me kantautorin Elton John për t’u dhënë një shembull të mirë fëmijëve të tij.

Rod Stewart ka zbuluar se ai i ka kërkuar falje Elton John në mënyrë që të rregullojë miqësinë e tyre të dëmtuar. Të dy yjet e muzikës patën një konflikt në vitin 2018 pasi 76-vjeçari Rod bëri komente poshtëruese lidhur me turneun e lamtumirës 73-vjeçarit Elton , shkruajnë mediat e huaja.

Këngëtari e quajti turneun e Eltoni “të pandershëm”, duke shtuar se performanca e tij ishte “rrëmbim parash” dhe se turneu nuk i meritonte biletat.

Të dy ata kanë pasur një miqësi të gjatë dekada. Tani ata janë përsëri shokë si dikur, pasi i kanë rregulluar gjërat.

“Unë u them fëmijëve të mi se një burrë kërkon falje, shko dhe kërkoj falje nënës . Ne sapo jemi miq përsëri, unë dhe Eltoni. Jeta është e shkurtër”, tha Rod.

(kle.mu./dosja.al)