Jeta e fundit dhe luksi i adoleshentëve të pasur të Mynihit

Pasi duket se ka përfunduar rivaliteti mes fëmijë të pasur nëpër botë, në Gjermani ka nisur një tjetër trend. Fëmijët e pasur të Mynihut janë ndër të parët që kanë vendosur që të dalin nga korniza e shtetit të tyre e të reklamohen si më të veçuar, duke hapur kështu një tjetër “betejë” atë mes fëmijëve të pasur të qyteteve të ndryshme. E për shtete si Gjermania, nuk do të jetë e vështirë që çdo qytetet i madh të ketë edhe llogarinë në Instagram me adoleshentë, bij e bija të të multimilionerëve./Top Channel