Jay-Z flet për mamanë e tij: “Qava kur më tha se është lezbike”

Jay-Z ka ishte i ftuar në emisionin e David Letterman në Netflix, ku rrëfehu se ishte prekur shumë kur mamaja i tha se është lezbike. “Unë në fakt isha i lumtur që ajo ishte e lirë dhe bënte çfarë të donte”, tha ai. Ai ka folur për këtë moment edhe në këngën e tij “Smile”, ku shpjegon vështirësitë që ajo ka hasur. Reperi është shprehur se është shumë i gëzuar që mamaja e tij ka gjetur përsëri dashurinë.

Ai ndër të tjera tha: “Që mamaja ime të jetojë një jetë të mirë nuk duhet të fshihet pas diçkaje që nuk është, sepse pavarësisht kësaj ajo i mbron fëmijët e saj dhe nuk do që t’i turpëroj ata”, përfundoi Jay Z.