Iva Aliko si Eva para mëkatit, mbulohet me degët e bredhit


“Happy New Year 2018!” ishte urimi që Iva Aliko u bëri ndjekësve në Facebook, me këto foto të nxehta të realizuara nga Fjoralba Maliqi. Iva shfaqet nudo në këtë set festiv dhe të nxehtë, si Eva para mëkatit. Ajo i mbulon pjesët intime me degët e bredhit të Krishtlindjeve.