Inis Gjoni bën bashkë rivalët e ekranit

Inis-Gjoni-2

Moderatorët e “Stop”, “Boom”, “Gardërob”, “Më fal për shprehjen” dhe “Pa Limit” do të bashkohen në një shfaqje të vetme, që do të vihet nga regjisorja Inis Gjoni. Pjesë e grupit që luajnë në këtë komedi do të jenë; Rozana Radi, Gent Zenelaj, Romir Zalla, Bes Bitraku, Met Xhelili, Ana Lika e Ervin Bejleri. Kasti i aktorëve kanë filluar provat e tavolinës për të vënë në skenë një nga komeditë më të bukura të sezonit të ri. Kujtojmë që Romir Zallën dhe Gent Zenelajn i pamë të riktheheshin në skenën e teatrit sezonin e kaluar me shfaqjen “Don Kishoti”. Ndërsa Rozana Radi ka qëndruar disi e distancuar nga aktrimi kohët të fundit, për t’iu dorëzuar kësaj komedie për të cilën po