Ilda Bejleri në Monte Carlo i lë të gjithë me gojë hapur me vithet

Gazetarja dhe prezantuesja e emisioneve sportive, Ilda Bejleri ka postuar një foto nga Monte Carlo. Ndërsa ngjit shkallët për të hyrë në një kazino, Ilda i ka lënë të gjithë me gojë hapur me vithet, që e bëjnë të duket shumë provokuese poshtë kësaj veshjeje. Të jetë ushtruar shumë në palestër, apo duken kaq të rrumbullakosura nga mënyra se si ka marrë pozën?