Ilda Bejleri na rifreskon kujtesën me foton e fillimeve të saj. Po që na pëlqen?!

Kush e mban mend Ilda Bejlerin në fillimet e saj? Nëse nuk ju kujtohet, ja tek e keni.

Frymëzuar nga një kompliment i një ndjekësi që e ka ndjekur prej fillimeve të saj, moderatorja sportive, publikoi një video nga 2006-a kur për herë të parë u shfaq në ‘Top Channel’.

Pak më e dobët dhe më e re në moshë, por vitet nuk kanë hequr asgjë nga bukuria e saj.

“Atëherë kur kishim dëshirë dhe vullnetin për sportin pa e ditur mirë ku do mbërrinim sot”, ka thënë Ilda.

Dhe me të drejtë, fillimet janë gjithmonë më të bukurat./revistawho.com