I mbuluar me peshqir pranë Gigi Hadid, brenda ditëlindjes së kripur të Kazanovës nga Manza e Durrësit

Një djalë nga fshati Manza e Durrësit, i vetëquajtur Mr. Kazanova i ka çmendur të gjithë me festën e ditëlindjes ku i ka derdhur paratë lumë. Sipas JOQ, djali që quhet Bujar Kurti që jeton në Amsterdam ka festuar në mënyrë të çmendur në festën ku këndoi Aida Doci. Kulmi i ditëlindjes arriti kur mbërriti torta me stampimin hit. Aty shfaqej i pikturuar Bujari i përqafuar me Gigi Hadid, të dy mesa duket nudo dhe rë mbuluar me një peshqir. Për më shumë Story.al ju sjell fotot dhe videon.