I është bërë ves: Tristan Thompson nën shoqërinë e një vajze të panjohur në Mykonos

Tristan Thompson është një “flamur i kuq” që ecën dhe të gjithë e kanë kuptuar tashmë. Ç’ka bërë këtë herë? Ndërkohë që duket i penduar dhe përpiqet të rikthehet me Khloé Kardashian (madje pret edhe një fëmijë me të), po gjen disa mënyra alternativa për të mbushur kohën. Si? Kështu:

Njerëzit nëpër rrjete sociale e kanë xhiruar Tristan në Mykonos, nën shoqërinë e një vajze të panjohur. Me veshje tipike pushimesh, Tristan ecën i pashqetësuar në rrugët e ishullit grek, për dore me vajzën në fjalë.

Pas lajmit që i surprizoi të gjithë, ku Tristan dhe Khloé po presin një tjetër fëmijë, nga një nënë surrogate, basketbollisti vijon të mbajë safetën si një playboy i pandreqshëm.

Reagimet e internetit ishin si gjithmonë super gallatë:

Anabelmagazine