Hygerta Sako: Humba 12 kilogramë me këtë metodë

Moderatorja e njohur e sportit, Hygerta Sako ka përdorur opsionin ‘Ask a question’ për t’iu përgjigjur pyetjeve nga fansat dhe ndjekësit e saj. Dikush e ka pyetur sa kile ka humbur dhe ajo ka treguar se ka arritur të zbresë 12 kilogramë nga pesha që kishte më herët. Sigurisht pas kësaj përgjigjeje shumë u bënë kuriozë të dinë si ja doli, shkruan Ëho. Në përgjigjen e radhës, Hygerta zbuloi se duke konsumuar ushqimet sipas grupit të gjakut dhe duke bërë ushtrime fizike me vullnet ka arritur të arrijë peshën ideale.