Humb i shumë kërkuari Ervis Martinaj, ky është mesazhi i fundit që i la familjes

Familjarët e Ervis Martinajt kanë kallëzuar në polici se kanë humbur kontaktet me Ervis Martinaj, të shumëkërkuarin nga policia.

Bëhet me dije se ka qenë xhaxhai, Faik Martinaj, i cili ka bërë kallëzimin në polici duke thënë se prej disa ditësh ka humbur kontaktin me nipin e tij.

Familjarët pretendojë se ata nuk kanë asnjë kontak dhe as miqtë e tij, teksa thonë se Ervis Martinajt mund ti ketë ndodhë diçka e keqe.

Kjo është hera e parë në Shqipëri që familjarët e një të shumëkërkuari shkojnë në polici për të denoncuar që kanë humbur kontaktin me të shpallurin në këkrim.

“News24” raporton se Policia e Shteti ka nritur njjë grup të posaçëm për të kuptuar më saktë se çfarë ka nodhur dhe kane nisur hetimet.

Ndërsa raportohet se mesazhi i fundit që ai i ka dërguar familjarëve me anë të miqëve të tij është që të bëjnë kujdes.