Histori të padëgjuara VIP në numrin e ri të revistën “Story”

VIP-at që rrëfejnë histori personale, dhe të tjerë që ranë në kurthin e paparacit i gjeni në numrin e ri të “Story”. Nga nesër në treg revista me intervista ekskluzive dhe foto hot.