Histori për film! Nusja telefonoi policinë para dasmës: S’martohem, nuk më pëlqen i fejuari

Nusja e ardhshme indiane anuloi dasmën disa minuta para se të kurorëzohej me të fejuarin e saj. Ajo telefonoi policinë dhe u tha atyre se nuk i pëlqente burri me të cilin duhej të martohej. Vajza, sipas raporteve të medias, anuloi dasmën vetëm disa çaste para se ceremonia të planifikohej të fillonte, në një vendpushim pranë qytetit Ramtek në rrethin Nagpur në Maharashtra, Indi. Gruaja telefonoi policinë dhe u tha atyre se nuk dëshironte të martohej me një burrë sepse ishte e dashuruar me dikë tjetër, sipas newsweek. Kushëriri i dhëndrit u zemërua kur gruaja e tij i njoftoi se po anulonte dasmën dhe më pas shpërtheu një grindje e ashpër midis anëtarëve të këtyre familjeve. Inspektori Pramod Makeshwar nxitoi me oficerët e tjerë të policisë në vendin ku do të zhvillohej kremtimi, në mënyrë që të parandalonte një konflikt më të madh. Të dy familjet u qetësuan në stacion dhe ranë dakord që gjithsesi të anulonin dasmën. Mediat raportojnë se nusja iu ankua nënës së saj një javë para dasmës se nuk donte të martohej me atë djalë, por ajo nuk donte ta dëgjonte dhe ta ndihmonte të anulonte dasmën.