Me hijab në plazh, modelja myslimane me stilin e saj në revistën e njohur

Halima Aden po bën historinë në vitin 2019-të, në numrin e ri të revistës “Sports Illustrated” që publikohet me 8-të Maj.

Halima-Aden-2

Modelja 21-vjeçare dhe aktivistja, është e parë modele myslimane që del e veshur me hijab në këtë revistë të njohur. “Numri i kësaj reviste paraqet një modele të mbuluar e cila me vetëbesim mund të qëndrojë krah grave të bukura që vishen në rroba banje dhe e dëshmon se ato mund ta përkrahin njëra tjetrën, shkruan Prive.

Halima-Aden-3

Gratë myslimane duhet ta dinë se për to ekzistojnë rroba banjot dhe edhe ato mund t’i bashkohen ndonjë ekipi notarësh dhe të marrin pjesë në klasat e notit në shkollë apo të shkojnë me miqtë e tyre në plazh”, ka thënë Halima.