Hekuran Krasniqi këngë për dashurinë e humbur

“Nuk mundem” thotë këngëtari Hekuran Krasniqi në këngën e tij të fundit, jo vetëm si këngëtar por dhe si kompozitor. Ky bashkëpunim me Genc Lekën sjell jo vetëm tekst e muzikë dedikuar dashurisë së humbur plot dhimbje e emocion, por e veçanta e këngës është stili i videoklipit me ngjyra retro dhe fabul interesante. Zëri i këtij kantautori nga Prishtina ndihet unik dhe në këtë projekt të ri.