Hazal Kaya flet për shtatëzëninë: E gjitha pjellë e fantazisë suaj!

Aktorja e njohur është përballur me gazetarët përsa i përket aludimeve për një shtatzëni të mundshme. Hazal, e cila ka vetëm pak kohë që është martuar, e ka mohuar për të disatën herë këtë lajm. Edhe pse gazetarët tashmë e konsiderojnë fakt shtatzëninë e saj, Hazal vazhdon ta mohojë. Megjithëse duhet të themi, nga pamja e jashtme nuk tregon asnjë ndryshim fizik, shkruan Lapsi.al. E pyetur sesi ndihet për mëmësinë, Hazal ka thënë që çdo gjë është në imagjinatën tuaj dhe aspak e vërtetë.