‘Halloween’ në Shtëpinë e Bardhë, si u shndërrua vendi dhe cila ishte foto më e famshme?

Shtëpia e Bardhë është shndërruar me rastin e Halloween. Melania dhe Donald Trump mirëpritën fëmijë të shumtë për ta vizituar shtëpinë e për të shkrepur disa foto.

Foto që mori vëmendjen e të gjithëve ishte ajo e dy fëmijëve, që duken të veshur si Presidenti Trump dhe bashkëshortja e tij. Melania kishte zgjedhur të vishte një fustan portokalli, duke iu përshtatur ngjyrave të Halloween dhe kungujve të famshëm.