Hakerat zbërthejnë policinë/ Publikojnë gjithçka mbi Gledis Nanon

Faqja e hakerave Homeland Justice, ka publikuar të dhënat e ish-kreut të Policisë së Shtetit, Gledis Nano.

Aty jepen të dhëna mbi familjen e Nanos, por edhe hyrje-daljet e ish-kryepolicit në vend, që nga pikat kufitare tokësore dhe deri tek ato ajrore.

Ngjarja vjen në një kohë që kryeministri Edi Rama ka deklaruar se nuk ka rrjedhje serioze të dhënash. Por, vjedhja e informacioneve nga ish-kreu i policisë së shtetit është dëshmi e përmasave që ka marrë skandali në fjalë.