Habit Linda Halimi: I them burrit kënaqi sytë kur sheh ndonjë femër të bukur

Banorët në BBVK kanë pasur një debat për xhelozinë.

Ishe Linda ajo që tha se pa arsye nuk xhelozon, dhe madje tha se shpesh kur sheh ndonjë femër të bukur, i thotë edhe burrit të saj ta shohë.

“Unë shpesh burrit i them ‘O Zot sa e bukur është, shihe’. Unë e di që ai nuk vrapon menjëherë pas saj, por kënaqi sytë. Është bukuri, kënaqi sytë, por jo me ia ngulë sytë 40 minuta”, tha Linda.

kjo deklaratë ka habitur disa nga banorët.