Gwyneth Paltrow dhe Brad Pitt shkëmbejnë ‘Të dua’ në një intervistë të re

Gwyneth Paltrow dhe Brad Pitt u ndanë në vitin 1997, por dyshja kanë mbetur miq të ngushtë, por sa e afërt është miqësia e tyre? Ata ende i thonë “të dua” njëri-tjetrit.

Në një intervistë të fundit për faqen e saj të internetit Goop, Paltrow, e cila gjithashtu themeloi markën e stilit të jetesës me të njëjtin emër, foli me Pitt për linjën e tij të re të veshjeve me partnerin e biznesit Sat Hari Khalsa, por të dy përfunduan duke kujtuar rëndësinë e marrëdhënies së tyre të mëparshme.

Gjatë bisedës, Pitt përmendi se babai i ndjerë i Paltrow, Bruce, e ndihmoi atë të zbulonte një nevojë për “butësi” në jetën e tij kur ai dhe Paltrow kishin lidhje nga viti 1994 deri në 1997.

Ajo i tha Pitt: “Nuk do ta harroj kurrë kur u fejuam dhe ai erdhi tek unë një ditë me sytë plot lot dhe ai tha: “E dini, kurrë nuk e kisha kuptuar se çfarë nënkuptojnë kur thonë se po fiton një djalë. Tani po e kuptoj rëndësinë e kësaj fjalie.”

Çifti u fejua, por në fund vendosën të ndaheshin.

Duke folur për marrëdhënien e tij aktuale me Paltrow, Pitt tha: “Është bukur të të kem si mik tani”.

Pasi Paltrow mbaroi, ai vazhdoi: “Unë të dua ty.”

Ajo ia ktheu ndjenjën dhe tha: “Të dua shumë”.

Pavarësisht se u anashkalua për një kohë të shkurtër, Pitt iu përgjigj pyetjes së saj origjinale në lidhje me lidhjen e tij me babain e saj, i cili ishte regjisor dhe producent. Ai theksoi se Paltrow dhe babai i saj ndanin të njëjtin zë dhe pavarësi. Pitt gjithashtu duartrokiti babanë e saj që i rriti fëmijët e tij që të ishin ata që donin të ishin.

Përgatiti S.P / Burimi www.today.com