Gruaja e Sinan Hoxhës inaguron biznesin luksoz në Tiranë

“Andrra Couture” e kanë emërtuar biznesin e tyre luksoz çifti Sinan Hoxha dhe Andrra Destani. Sot në mbrëmje u inagurua showroom, një festë e vërtetë me miqtë VIP të çiftit. Biznesi me fustane nusërie mendohet të ketë kushtuar, pasi ata marrin përsipër prodhimin e veshjeve të nusërisë dhe eventeve.